post

Formel 1 – en upplevelse

Formel 1

Den som ännu inte sett ett formel 1 lopp på plats har missat något. Det är så mycket mer än vad det är på TV.

Om du liksom så många andra tycker att Formel 1 på TV kan blir lite väl långt, och lite väl mycket av samma, kanske det känns långsökt att tänka sig åka till ett evenemang. Det kryllar inte direkt av formel 1-lopp i Sverige och att sätta sig på ett plan till Franska Rivieran är kanske inte det första man tänker sig. Det kan vara värt att fundera både en och två gånger över det däremot.

Vi har tidigare skrivit om researrangören GO Sport Travel som anordnar både renodlade resor och konferenser med Formel 1, om man har möjlighet att åka som företag. En sådan resa innebär både en motorsportupplevelse utöver det vanliga och en del lyx och flärd för den som uppskattar det.

Att se formel 1 live är nämligen något helt annat än att se det på TV. Visserligen har man inte alls samma överblick men känslan är så mycket mer. De vrålande motorerna som susar förbi i fantastiska hastigheter är något som helt enkelt inte går att uppleva via en liten TV-högtalare. Man får dessutom en helt annan känlsa av hur fantastiskt fort det faktiskt går.

Om du får chansen, ge det åtminstone några minuters funderande även om du inte är ett fan av sporten.